Publicitat
Barcelonès · 21 de Febrer de 2015. 16:29h.

Trias subvenciona dos oratoris musulmans

El PP diu que és per "obtenir la llicència municipal”

Trias subvenciona dos oratoris musulmans

Imatge d'un dels oratoris

Alberto Fernández, president del Grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha demanat explicacions per les subvencions atorgades per part del consistori a dos oratoris musulmans als barris del Carmel i Sant Martí.

Es tracta de dos centres de culte, un d'ells, 'Cultura islàmica Abubakar sadige' ubicat al C/Mogent que ha rebut, segons el PP, 12.000 euros de subvencions municipals "en concepte de mesures correctores per adequar el local a la llicència municipal".

L’altre, la 'Associació centre cultural islàmic del Carmel', al C/Mare de Déu del Coll de la Teixonera, que també ha comptat amb 9.600 euros de subvenció municipal per reformar el sostre del local “per a aïllaments acústics i evitar molèsties veïnals".

El líder popular es pregunta "perquè l'Ajuntament els ha concedit 21.600 euros per evitar molèsties als veïns i obtenir la llicència municipal, si no tenien llicència".

El Grup Popular al districte d'Horta-Guinardó, com en el de Sant Martí ja han demanat en reiterades ocasions al Govern Municipal saber que llicències d'activitat tenien atorgats aquests locals, els horaris admesos, i conèixer les possibles denúncies veïnals o sancions, si ha hagut alguna inspecció municipal en aquests centres de culte, i que resolució havia hagut en aquestes.

Alberto Fernández ha lamentat "l'opacitat municipal, que no ha contestat ni una pregunta al respecte, tot i que la primera iniciativa registrada va ser a l'abril de 2013 al districte d'Horta-Guinardó, i que la informació obtinguda l'ha extret el Grup Popular en publicacions oficials i no en la transparència municipal".

Trias, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Rafael, Barcelona., 06/03/2015 - 08:26

El ayuntamiento NO debe dar ni un duro a ninguna religión. La administración pública que pagamos todos, ateos incluidos, no está para esto. Que se lo paguen los seguidores de cada religión y si no que cierren.

#15 pepe, andorra capital jerusalen, 24/02/2015 - 00:19

¿Y las sinagogas quien las paga?.

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/02/2015 - 21:14

Allah, el Clemente, el Misericordioso, bendecirá y dará paz a CiU. Los fieles orarán agradecidos y rogarán para que le sea concedido a Trias la entrada al Jardín del Paraiso y el Procés Sobiranista sea un éxito. ¡Allahu Ahkbar!

#12 Tirant, bcn, 22/02/2015 - 16:24

Què pocavergonyes aquests de CiU ... Tenen comprats als imants a canvi que prediquin el vot per a Trias en les properes municipals ...

#12.1 Jordi, Girona, 23/02/2015 - 17:04

Per això compren imans, per atreure els vots....

#11 Víctor Torres, Viladecans, 22/02/2015 - 01:36

Es curioso que el partido que más inmigrantes ha regularizado en la historia de España, el PP, se muestre contra la inmigración antes de las elecciones municipales, como pasa en Badalona. ¿Miedo a que entre Plataforma y les quite votos? Ya van haciendo lo mismo en otras grandes ciudades.