Publicitat
Barcelonès · 20 de Gener de 2011. 18:11h.

Tura fitxa l'exdirector de campanya de Laporta

L'exconsellera també rep el suport de dirigents de Ciutadans pel Canvi

Tura fitxa l'exdirector de campanya de Laporta

Xavier Roig

L'exdirector de campanya de Joan Laporta, Xavier Roig, que va portar l'actual líder de Solidaritat a la presidència del FC Barcelona l'any 2003, ha fitxat per Montserrat Tura. Roig, que també va ser cap del gabinet de Pasqual Maragall a l'alcaldia de Barcelona, dirigirà la campanya de Tura a les primàries de la Federació de Barcelona del PSC.

Tura també confia en dos exdiputats del PSC-Ciutadans pel Canvi, propers al sector partidari de Maragall. D'una banda, Toni Comin ha estat l'encarregat de negociar les condicions de la campanya amb l'equip del rival de l'exconsellera a les primàries, Jordi Hereu. Entre d'altres coses ha concretat el cara a cara dels dos candidats a encapçalar la llista del PSC a Barcelona. D'altra banda, Àlex Masllorens serà la ma dreta de Roig i el coordinador de campanya de Montserrat Tura.

Xavier Roig és periodista i Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. És consultor de Comunicació, ha estat assessor del president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del president de la demarcació de Barcelona del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya. Va dirigir el Gabinet de l'alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall (1983 a 1996), va ser director de la campana de Maragall a les eleccions al Parlament català el 1999 i va dirigir també la campana de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Agus, Barruera, 22/01/2011 - 11:44

I també va ser cap de campanya de Benedito, qui va fer públic que li havia costat més de mig milió d'€urus!!!

#3 jajajajaa, barceloa, 21/01/2011 - 08:58

Aixo si cobra ho paga la Tura, es campanya d primaries...

#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/01/2011 - 00:27

mamoneo a esportones, entre ellos y ellas se lo mangonean todo, cambio de chaqueta a tutipleni, ayer con el emperador culé, hoy con la de mollet y mañana si es necesario con el califa de marruecos. La cuestión es chupar del bote sin pegar golpe y la crisis que la pringuen los currantes.

#1 Lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 20/01/2011 - 18:18

I tot aixó, qui ho paga ?