Publicitat
Baix Ebre · 4 d'Agost de 2014. 10:00h.

Turisme de borratxera a l’Ametlla de Mar

L’Ajuntament autoritza atraccions a cinc metres d’habitatges particulars

Turisme de borratxera a l’Ametlla de Mar

Restes de llaunes i ampolles

“Hi havia una època en què Calafat era un oasi de pau, però això s’ha acabat” es queixa un veí d’aquesta urbanització del terme municipal de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). L’Ajuntament autoritza cada any, el primer cap de setmana d’agost, unes festes amb atraccions de fira i actuacions de DJ fins a altes hores de la matinada.

Les atraccions estan, tanmateix, a escassos metres d’habitatges particulars. “El que és increïble es que autoritzen atraccions com L'increïble Hulk o El Toro saltarín just a cinc metres dels habitatges”, lamenta. “El meu sogre, que té més de vuitanta anys, no pot dormir perquè sembla que els baffles els tingui al costat”.

“Ja entenc que la gent vulgui divertir-se i que els bars del voltant vulguin fer negoci, però què diria l’alcalde si li posessin això al costat de casa?” afirma en al·lusió a Andreu González, de CiU. L’Ajuntament està governat actualment per la federació nacionalista amb suport de Solidaritat mentre que el PSC, el PPC i Pacte per l’Ametlla estan a l’oposició”.

“L’Ametlla, fins ara, tenia una imatge idíl·lica: era una mica com el Cadaqués del sud, però l’Ajuntament o el Patronat de Turisme han d’anar molt amb compte perquè si es malmet la imatge d’un municipi llavors es molt complicat recuperar-la: mira Lloret”.

“Jo vaig comprar una casa aquí perquè això era Calafat, no Salou, però si hagués volgut marxar me l’hagués comprada a Salou”, explica una altra veïna.

En la seva opinió, “quan et queixes a l’Ajuntament et diuen que parlis amb l’Associació de Veïns, que és qui en teoria organitza les festes, però els de l’Associació de Veïns diuen que parlis amb l’Ajuntament: es van passant la pilota”.

“Això va ser començant una festa per a les criatures amb una xocolatada i bicicletada, però ara l’ha cosa s’ha ‘desmadrat’”, continua. “L’endemà els carrers foten fàstic, avui hi havia només un pobre operari recollint tota la merda”. “Cada anys ens queixem, però ningú no fa res: si volen muntar un parc d’atraccions que ho facin al camp de futbol, al port o a la platja, no al costat de les cases”, insisteix.

Atracció de l'Increible Hulk

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Pep, Calafat, 09/08/2016 - 16:31

Yo vivo todo el año en Calafat de verdad x 3 días d fiesta se merece ste titular?En cualquier sitio hay fiestas esta fiesta es light. K molesta a los vecinos? Puede xo recordar k son 3 días. Supongo que ninguno d los k se ha quejado habrá llevado a sus hijos, nietos o ellos mismos a la feria no?.

#22 Manolo, Amposta, 09/08/2016 - 01:04

El turismo de borrachera que poneis en este increíble titular (ya que es mentira) también es culpa de los feriantes?
Que por cierto tiene permiso tanto del Ayuntamiento como de la Asociación de vecinos para poder estar ocupando la vía pública (previo pago) los 4 días de fiesta.

#21 joan pere, La Cala, 08/08/2014 - 12:27

la festa és veïnal, i la organitzen los veïns. Al final per quatre els pobles turitics haurem de ser com petits ceminitris. És normal que la gent vulgui una mica de gresca i això és comptaible amb la tranquilitat, . Al fianl també haurem de ficar silenciadorts a les barques dels pescadors??

#20 Catierina, Calafat, 08/08/2014 - 03:19

LAMENTABLEEE!!! Pero quien a escrito estas barbaridades?. Yo no veraneos en Calafat, si no que me e criado en ella (30años de mi vida)..
Des de que tengo uso de razon hemos tenio fiestas en Calafat y SIEMPRE EN LA MISMA ZONA. Son unas fiestas como las de cualquier pueblo con una berbena y atraccion

#19 Lluïsa, Ametlla de mar, 07/08/2014 - 18:33

Vaya basura de notícia y de titular, qué tendrá que ver el turismo de borrachera con que se celebren las fiestas mayores de una urbanización y molesten a un vecino o a dos? A ver quien ha escrito semejante tontería!