Publicitat
Segrià · 11 d'Abril de 2010. 12:53h.

Un Síndic, amb les consultes

Josep Giné formarà part de la junta electoral de la consulta sobre la independència a Lleida

Un  Síndic, amb les consultes

Josep Giné, a l'esquerra, en la presentació de la junta

El Síndic de Greuges de Lleida, Josep Giné, formarà part de la junta electoral que vetllarà pel funcionament de la consulta independentista que se celebrarà el proper 25 d'abril a la capital del Segrià.

El Síndic ha manifestat la importància que "els lleidatans i les lleidatanes participin en aspectes ciutadans que els afecten". A més, Giné ha assegurat que "el paper del Síndic es vetllar perquè tothom pugui exercir el dret a decidir” sobre el seu futur.

Per la seva part, la candidata de Ciutadans per Lleida a les eleccions autonòmiques, Ángeles Ribes, ha demanat el cessament de Giné. En un comunicat, Ribes considera que "el Síndic ha d'estar allunyat de qualsevol opció política".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 catalanet, Lleida (Països Catalans), 13/04/2010 - 02:40

Ciutadans denuncia? Però si la seva seu de Lleida està sempre tancada. Que són 2? On anirem a parar, les minories imposant la seva ideologia per sobre d'un acte democràtic que comptarà amb la participació de centenars de lleidatans i lleidatanes!

#4 EDC, barna, 12/04/2010 - 18:57

y no lo cesan inmediatamente? donde queda la neutralidad del cargo?

#3 btorra47, barcelona, 12/04/2010 - 16:42

La posició del sindic es impecable desde el punt de vista democràtic. Els ciutadáns han de poder triar liurement el seu futur. Es l\'esencia de la democràcia. Qui pot tenir por d\'aixó.

#2 Quina vergonya!!!, Lleida, 11/04/2010 - 18:27

El Síndic participa en això? Jo creia que defensava els drets de tots els catalans, però ara es veu que només representa als que tenen certa ideologia.

#1 Josep, Lleida, 11/04/2010 - 17:17

Bé per C's que ha denunciat aquest atemptat contra la Constitució i l'Estat de Dret. El síndic representa a tots els ciutadans, participar en aquesta 'xorrada' posa de manifest que nomès representa a una minoría.