Publicitat
Barcelonès · 26 de Febrer de 2013. 13:38h.

Un altre 'nyap' a Barcelona

Un nou hotel aixeca tres plantes sobre un edifici neoclàssic

Un altre 'nyap' a Barcelona

Imatge de la construcció de l'hotel

La cadena Vincci Hotels està aixecant tres plantes noves de trinca sobre un edifici neoclàssic a la Ronda de Sant Pere, número 32 de Barcelona. L’Ajuntament ha confirmat a e-notícies que es tracta d’una obra que s’ajusta a la normativa vigent d’edificació entre mitgeres.

Tot i això, com es pot apreciar al dibuix del projecte, l’edifici resultant passarà a ser més alt que el de la seva esquerra, i seguirà essent més baix que el de la seva dreta.

El nou hotel tindrà una categoria de quatre estrelles, i oferirà 81 habitacions dobles repartides en set plantes, les quatre que ja hi eren i tres remuntades sobre l'edifici original.

La cadena d'hotels Vincci, de fet ja compta amb tres establiments més a la capital catalana. Un està situat al carrer de Josep Pla, un altra a Consell de Cent i el tercer a Diagonal Mar. Amb el nou hotel que estan construint al centre de Barcelona ja en sumaran quatre.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Karl57, Barcelona, 26/02/2013 - 19:10

Algú ha vist com es quedarà "La Rotonda" a l'Avinguda Tibidabo? Barcelona continua sent un exponent d'arquitectura destructiva i promoció immobiliària especulativa.

#1 -emilio, a, 26/02/2013 - 14:23

Pasa lo mismo en la esquina de Rambla Cataluña-Córcega, donde estuvo la tienda de lamparas Biosca y Botey. El Ayto de BCN dió permiso para; 1º tirar abajo el edificio dejando sólo la fachada, 2º añadir al nuevo edificio 3 remontas y 3º destruir, fachada incluida, un edifico colindante- El 3% seguro