Publicitat
Baix Llobregat · 26 de Setembre de 2010. 16:45h.

Un candidat d'ERC apel·la a "la il·lusió"

Esquerra s'aboca en el nou alcaldable per Martorell

El nou alcaldable d'Esquerra per Martorell, Adolf Barqués, ha apel·lat a la "il·lusió" per "construir, per crear, per progressar" en la seva presentació com a candidat. L'acte ha tingut lloc al Progrés, una entitat fundada als anys 30, que ha posat com a exemple de la força de la societat civil de l'època.

Bargués ha estat presentat per l' eurodiputat Oriol Junqueras; la diputada i portaveu al parlament de Catalunya Anna Simó; i  Marc Sanglas responsable de politica municipal d' ERC. També ha tingut la presència de numerosos dirigents d'Esquerra que li han donat suport com Josep Cosconera alcalde de Guissona; Sergi Morales portaveu de la JERCM Enric Garcia regidor de Sant Boi; Miquel Solà regidor de Collbató; Gloria Matas alcaldesa de Torrellas de LLobregat; Albert Vilà alcalde del Papiol; Josep Canals alcalde de Corbera; Maria del Carme Rallo candidata per  Sant Esteve de Sesrovires; Eduard Suarez candidat a l' alcaldia de l' Hospitalet; Iolanda LLambrich regidora de l'Ajuntament de Cornella; Lluïsa Llop regidora d'Esquerra per Gelida; i Sergi Santamaria candidat a l'alcaldia d' Abrera, segons fonts d'ERC.

Martorell està governat per CiU amb majoria absoluta -dotze escons-, mentre que el PSC en té cinc, ICV dos, Esquerra un i el PPC també un. En l'anterior mandat havia governat un triparti PSC-ERC-ICV, però en les últimes eleccions el convergent Salvador Esteve va recuperar l'alcaldia. Esquerra va perdre un dels regidors que tenia en passar de 1.200 a 600 vots.

Adolf Bargués, duant la seva intevenció
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon, Manresa, 27/09/2010 - 13:20

A Pere,
Esquerra ho acceptem, però independentista, en 7 anys em podries explicar que han fet? a part de fer emprenyar la gent que si ho és d'independentista; a favor de la independència.

#6 63 díes i al carrer, Barcelona, 27/09/2010 - 08:52

Tota la raó; ens fa moltíssima il.lusió veure com perdreu la meitat dels escons per botiflers, ecspañolistes i ineptes

#5 Pere, Martorell, 26/09/2010 - 21:50

Avui ha sigut un dels actes més emotius i amb més gent dels últims anys a Martorell, més de 200 persones. Martorell i el Baix Llobregat amb l'esquerra independentista, aquí no tenim dretes catalanes com en Carretero o en Laporta. La ilusió de l'esquerra independentista és ERC.

#4 Pasqual, BCN, 26/09/2010 - 19:20

Il·lusió? ERC va crear il·lusió el 2003... ara, després de que tots veiem que Catalunya els importa un rabe, ells ens en importen un altre. Ara qui il·lusiona són RCAT i SI. ERC parla d'il·lusió, però el que tenen és acolloniment.

#3 manel xic, BCN, 26/09/2010 - 19:17

és clar, és clar...¡ la il.lusió de la MENJADORA....¡¡¡¡¡