Publicitat
Vallès Occidental · 2 d'Abril de 2011. 20:05h.

Un centenar de persones donen suport a la CUP a Sabadell

La formació aposta per "joves activistes dels moviments socials i d'entitats culturals"

Un centenar de persones donen suport a la CUP a Sabadell

Imatge de la trobada

La CUP ha presentat la seva llista a Sabadell a les eleccions del 22 de maig. Maria Mena, jove activista del Moviment Popular de Sabadell que ocupa el tercer lloc de la candidatura, ha estat l’encarregada de presentar la llista de la CUP de Sabadell a les eleccions del 22 de maig.

Ha destacat, en primer lloc, que es tracta "d’una candidatura que representa en bona part el conjunt dels sectors socials que treballen des de la base per la transformació social i la construcció nacional, i on la militància de la CUP és minoritària, ja que la majoria dels candidats provenen de diferents entitats i col·lectius ciutadans".

A continuació, Ernest Espinós, dirigent del moviment veïnal a Sabadell ha explicat els seus motius per apostar per la CUP com a eina per intervenir políticament des de les institucions. “Després d’anys de coincidir amb la gent de la CUP en diferents lluites reivindicatives, se’m va fer evident que aquesta era l’opció per defensar un nou model de societat”. ha afirmat.

Finalment, en Pau Comellas, cap de llista, ha assegurat que defensarien "de manera valenta i sense embuts els punts fonamentals del Programa de Transformació que presenta la CUP, com la defensa de la igualtat i els drets socials, la defensa del rodal i l’espai públic, el suport al teixit associatiu, la democratització i la transparència en la política municipal i l’avenç cap a la independència dels Països Catalans".

Comellas ha declarat que “Sabadell necessita una rebolcada democràtica que foragiti el PSOE i el PP del govern municipal i la CUP en serà la garantia”. En aquest sentit s'ha compromès a que la CUP no donarà l'alcaldia a aquests dos partits ni per activa ni per passiva".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Roger, Sabadell, 03/04/2011 - 23:21

Felicitats! I molta sort!

#3 jajajaa, barcelona, 03/04/2011 - 16:31

quatre gata que ara s´aniran de botellon oi ? i i treuen algun regidor cap a CIU com a Vilafranca i Sant Celoni jajaja

#2 Paliques, BCN con Anglada, 03/04/2011 - 13:04

Como venga "Don Manolo".......

#1 Albert, Sabadell, 02/04/2011 - 20:54

Per fi una mica d'agua clara a les pútrides aigües de Sabadell.
Sort companys!!.