Publicitat
Barcelonès · 11 d'Abril de 2013. 12:48h.

Un conseller de districte de CiU diu que "estem segrestats"

Replica a un ciutadà durant una protesta que "sense que s'aprovin els pressupostos no podem fer res"

Un conseller de districte de CiU diu que "estem segrestats"

Boadella conversa amb un dels ciutadans

Genís Boadella, conseller de CiU al districte de Sant Martí, ha assegurat que "estem segrestats" sense que s'aprovin els pressupostos de l'Ajuntament de Barcelona.

Boadella s'ha trobat aquest dimecres amb uns veïns que han fet una protesta per la remodelació d'unes rotondes al Poble Nou, ja que consideren que són unes obres innecessàries mentre encara hi ha carrers sense enllumenat al barri.

El conseller de districte els ha dit que "estem governant en minoria a l'Ajuntament de Barcelona i hi ha uns pressupostos que s'han d'aprovar, fins que no s'aprovin aquests pressupostos no podem fer res, estem segrestats".

Un dels ciutadans ha replicat que "i per què esteu fent això? per què ho portàveu al programa electoral?", mentre que Boadella ha contestat que "després us queixeu si no es compleixen els programes".

"El vostre electorat és d'una classe social que no viu al Poble Nou, aquí hi ha carrers sense enllumenat mentre voleu fer coses que no calen com arreglar una rotonda. És una qüestió de prioritats", ha insistit el jove. "Ho heu d'assumir, no feu les coses bé i hi ha gent que es queixa", ha afegit.

"És legítim que un compleixi els seus compromisos electorals", ha considerat Boadella abans de dir que  "també s'ha d'assumir que cada quatre anys hi ha eleccions i s'ha dipositat la confiança en uns partits", fet que no ha agradat als ciutadans allà presents. 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi, barcelona, 12/04/2013 - 09:30

Politicamente, ellos cren que hacen lo correcto, pero socialmente estan muy lejos de los ciudadanos, mientras se defiendan tesis de partido, los que les henos votado estaremos solos y engañados. Ya vendran y es cuando conoceran la amarga realidad de sus fechorias.

#3 marcos, nou barris, 11/04/2013 - 15:02

Estos convergentes lo tienen claro. Aqui en Nou Barris la han cagado. No se enteran de nada. Vaya cuadrilla capitaneada por Santiago Borrull (Expepero). La regidora vive en su nube de Flowerpower. Que pena dan. Yo los voté para un cambipero NO los voto Mas.

#2 Pep, 08018 Poblenou, 11/04/2013 - 14:59

Sí, com ara gastar-se una milionada d'euros per reparar la Diagonal entre Frances Macià i Passeig de Gràcia quan els mateixos de CIU van rebentar la remodelació prevista per Jordi Hereu.
O bé arranjar el Passeig de Gràcia quan encara no està ni acabat el baixador de Renfe. Seguim?

#1 jordi, bcn, 11/04/2013 - 14:56

Este Genís es un picapleitos del tres al cuatro. Resabiado convergente, panzacontenta. Yo le recomiendo que grite SOOOOC ESPAÑOOOOLLLL

#1.1 Vanessa González Fornas, Barcelona, 14/04/2013 - 21:22

Soy una abogada que estoy harta de Genis, que considera que los abogados de oficio no tenemos derecho a hacer huelga si no nos pagan, claro a el no le hace falta que le pagen...? Hay quien esta en todos los bailes... si alguien esta interesado en hablar conmigo sobre Genis Boadella, enviadme mail.