Publicitat
Segrià · 26 de Setembre de 2010. 17:04h.

Un diputat del PSC dialogarà amb la comunitat musulmana

Mohamed Chaib demanarà "de manera provisonal" que vagin a resar al polígon industrial

Un diputat del PSC dialogarà amb la comunitat musulmana

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb el diputat Mohamed Chaib


L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut a la Paeria el diputat al parlament Mohamed Chaid. El paer en cap ha agraït la visita de Chaid a Lleida i ha explicat que, durant la visita, "s’ha tractat la problemàtica sobre la ubicació de la mesquita del carrer del Nord”. Ros ha destacat que “Chaid treballarà en la relació amb la comunitat musulmana, per tal de resoldre els problemes vinculats a la mesquita del carrer del Nord" i ha fet especial èmfasi "en la seva capacitat d’interlocució amb la comunitat musulmana”.

Per la seva banda, Chaid ha dit que “demanarà a la comunitat musulmana que vagin de manera provisional al polígon industrial mentre es busca una solució definitiva i mentre la comunitat musulmana troba els recursos necessaris per implantar-la”, destacant "l'esforç i les ganes d'entesa de la Paeria amb la comunitat musulmana".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pocasoltes, bcn, 27/09/2010 - 22:51

A que no sabéis que hará ese peaso de alcalde que tenemos, con la plaza de toros? Os lo imagináis?

#4 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2010 - 23:31

Tota aquesta colla de polítics no fan res més que la ultra dreta trionfi.És clar,ja teniu la vostra jubilació assegurada a les antípodes,i nosaltres a rebre les hosties.COVARDS i TRAIDORS,tarficants de esclaus.Aquesta problematica ja va comensar fa uns 14 anys,amb mentides.Uns altres bombardejos?

#3 Tià, Paisos Catalans, 26/09/2010 - 23:23

Si tots plegats us entorneu a casa vostra,no tindreu aquest problema.Ja sé que de tot arreu hi ha bona gent,peró els radicals i els que no es volen integrar i només vénen a imposar,se han de fotra a fora.De tots aquests problemes en ténen la culpa tots aquests politics que tenim:traficants esclaus

#2 Pere, Bcna, 26/09/2010 - 22:46

m´agradaría saber amb qui ha parlat el dipuat del PSC mohamed Chaib: Amb l´Iman Houcin o amb boudoudi.
La jugada del PSC s´ha vist i fassin el que fassin, tendren un probema molt greu.
No s´ha de dialogar amb els radicals i qui ho fassi es complice....

#1 JO VOTARÉ PLATAFORMA PER CATALUNYA, bcn, 26/09/2010 - 20:00

No dialogarà,els hi donarà tot el que vulguin,El PSC vol els vots dels 800.000 marroquins que votaran en 10 anys i omplirà Catalunya de mesquites,delinqüència i incivisme.Si no volem una Catalunya musulmana haurem de votar l'Anglada.