Publicitat
Maresme · 18 de Març de 2011. 17:15h.

Un escindit del PP llença un nou partit a Mataró

Amb el suport del cantant Peret i l'actor Sergi Mateu

Un escindit del PP llença un nou partit a Mataró

Mojedano, amb Peret i Sergi Mateu

Paulí Mojedano, expresident del grup municipal del PP de Mataró es presenta a les properes eleccions municipals amb el Partit Mataronins. Mojedano i el seu equip han comptat amb el recolzament de persones com el cantant Peret, declarat fa pocs dies Fill Predilecte de Mataró, ciutat a on va néixer,  així com l’actor Sergi Mateu, protagonista de la sèrie de TV3 La Riera, i de Montserrat Nebrera, ex diputada al Parlament de Catalunya, en un acte al que han assistit més de 200 persones.

Durant el seu discurs, el líder de Mataronins ha dit entre altres coses que el nou projecte parteix de "l’amor a Mataró i la preocupació pel seu futur, així com en la voluntat de fer política d’una altre manera, amb independència, sense estar sotmesos als interessos de cap partit".

Mojedano ha afegit que la gent de Mataronins te com a objectiu "impulsar un gran pacte de ciutat en les qüestions essencials que afecten Mataró, com el Projecte Mataró Marítim, crear les condicions d’atractivitat que permetin la creació de llocs de treball, recuperar l’orgull i la identitat pròpia de Mataró, fer una ciutat mes segura, així com fer de la immigració una oportunitat. És miserable utilitzar l'origen de la gent en clau electoral", ha dit.

Per acabar, el líder de Mataronins ha apel·lat a "la responsabilitat de la societat civil de Mataró perquè decideixi construir el seu propi destí i que es comprometi a fer-ho. Aquest és el missatge de Mataronins: El somni d’un Mataró millor és possible".

Peret, durant l'acte

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marc, Mataró, 25/03/2011 - 14:20

No som ni ex espanyolistes ni espanyolistes... nosaltres som de Mataró.
As de cambiar una mica el xip i deixar a un costat el eslogan del PP. Perque ara som un altre cosa completament diferent.

#3 Política de Berbena, Mataró, 20/03/2011 - 23:21

Potser us quedarà més clar en aquest reportatge: http://www.politicadeberbena.com/2011/03/mataronins/

#2 Perdò?, Mataró, 20/03/2011 - 10:06

El Sergi Mateu amb ex espanyolistes del PP??? Això no ho sabia! M'has caigut als peus!

#1 carme, mataró, 19/03/2011 - 00:06

cliqueu aquí per veure resum de la presentació de Mataronins.
http://www.youtube.com/watch?v=xfGcQxEwDhc