Publicitat
Baix Camp · 30 de Gener de 2012. 19:43h.

Un exregidor de CiU ja va advertir sobre Innova

Fèlix Oliva va criticar la manca "de transparència" de l'empresa municipal de Reus i en va dimitir del consell d'administració

Un exregidor de CiU ja va advertir sobre Innova

Oliva, durant una entrevista a Canal Reus TV

Fèlix Oliva, exregidor de CiU a l'Ajuntament de Reus i exmembre del consell d'administració d'Innova, ja va alertar, en una conferència al gener del 2010, de la manca de transparència de l'empresa municipal.

Oliva criticava "l'aureola de clandestinitat que envolta Innova", la qual "hauria de desaparèixer i això només es pot fer amb una transparència i una forma d'actuar diferent". 

"La seva activitat està basada, en part, en sectors econòmics que no són propis d'un ajuntament; no són servei públic i com activitats empresarials que són estan sotmeses a risc i hem vist i veurem errors de gestió que al final es tradueixen en una reducció d’ingressos o bé en la inversió o despesa equivocada", comentava.

Per al convergent "la seva gestió dels recursos humans és més que discutible amb polítiques de remuneració fora del mercat" i "està duplicant gestions que es fan des de l’ajuntament, o que s’haurien de fer, la qual cosa no contribueix a una reducció d’estructures de personal, sinó a una duplicitat".

"És urgent prendre decisions i canviar la forma d’actuar quan els polítics representen la tercera preocupació de la ciutadania, per davant del terrorisme, segons les enquestes del CIS", considerava al gener del 2010.

Oliva ja havia dimitit un mes abans de la conferència com a membre del consell d'administració d'Innova, per discrepàncies amb el president de la companyia municipal i alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez. L'exregidor va al·legar aleshores que "no puc fer la meva feina" perquè deia que se li ocultava informació sobre el funcionament de l'empresa, com l'estat de la tresoreria o altes i baixes laborals.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pepito, barcelona, 31/01/2012 - 18:05

seria también interesante saber cuando dinerillo de contratos blindados se llevaron del servei catala de la salut el Prats, el Via y compañia.haberlos los hubo cuando ya estaban teoricamente prohibidos pero nunca se supo nada... al cabo de 7 años vuelven a estar todos los que se marcharon...

#3 LOLA, BARCELONA, 31/01/2012 - 11:47

S'han de destapar les corrupcions, ànims CIU!!!!!!

#2 jordiSeg, Barna, 31/01/2012 - 01:01

Si deia aquestes coses s'enten que ja nomes sigui ex-regidor. Aquesta historia tambe ajuda a entendre que l'espol.li que els politics han fet de les finances publiques a benefici d'amics i coneguts no fou inconscient, n'eren perfectament conscient i savien el que feien: robar.

#1 Beltran, Barcelona, 30/01/2012 - 23:27

A molta gent no li agrada la CUP perquè son socialistes, i son socialistes perquè tenen clar allò que la majoria no veiem i és que amb al desaparició d'Espanya . no s'acabaran els problemes econòmics dels catalans, caldrà combatre el capitalisme o el dèficit no s'aturarà mai.