Publicitat
Baix Llobregat · 28 de Març de 2011. 13:51h.

Un exregidor del PP fitxa per la ultradreta

Francisco Leal serà el número dos de Vía Damocrática a Sant Just Desvern

Un exregidor del PP fitxa per la ultradreta

Francisco Leal, amb Epifanio Llordén i Pablo Barranco

El president de Via Democràtica i candidat a l'alcaldia de Sant Just Desvern, Pablo Barranco, ha fitxat Francisco Leal, regidor del PP a l'ajuntament de Sant Just Desvern durant 8 anys (1999-2007), per ser el número 2 de la llista de la formació en aquest municipi.

Leal, fotògraf professional, va tenir agres polèmiques quan era regidor amb l'anterior alcalde socialista, que "va haver de marxar abans d'hora per estar involucrat en presumptes casos de prevaricació". Leal ha declarat que veu Via Democràtica "amb claríssimes opcions d'aconseguir una bona representació, superior fins i tot als 3 regidors, després d'haver hagut de suportar el corró socialista durant més de 30 anys".

Barranc s'ha felicitat per la decisió i creu que amb la incorporació d'Leal, una persona molt coneguda i apreciada al poble durant més de 40 anys, "trencarem els esquemes preestablerts tant del PSC com del PP, ja que Leal és un defensor tant del petit comerciant com l'obrer, i tots dos col.lectius pateixen els estralls de la política erràtica dels últims anys ".

Així mateix, el candidat de Via Democràtica a l'alcaldia de Sant Just Desvern ha declarat que "tampoc CiU s'esforçarà per contrarestar l'actual desgovern del PSC, ja que dóna tota la impressió que al seu discutit líder, Llorenç Rei, ja li va bé la possibilitat de la "sociovergüenza", ja que d'aquesta manera no perillaria el lloc de treball de la seva dona a l'ajuntament de Cornellà".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 badoc, Girona, 28/03/2011 - 19:22

El titular més correcte seria: "Un exregidor del PP fitxa per un altre partit d'ultradreta"

#2 Marc, Escaldes-Engordany, 28/03/2011 - 18:18

Es veu que la trajectoria del tal Leal es de llibre: Sindicalista UGT-PSC-PSOE-PP- i ara aterrissa a aixó que a Sant Just màxim tindran 20 vots... 3 regidors diu que treuran, hahaha. En quan al que diu sobre el candidat de CiU sembla que l'acerten però. La socio-vergonya ara ja serà de facto.

#1 Tomppa, Sabadell, 28/03/2011 - 14:28

C,PxC,PP,PSOE ... ben aviat espanyolitos tenen majoria absoluta fins i tot a Catalunya. Algú ha comptat que passaria si no existia limit anti democràtic de 5% de suport per entrar a ajuntaments i parlaments ?