Barcelonès · 14 de Gener de 2013. 17:38h.

Un extreballador de TMB denuncia malversació de cabals públics per part de directius

Andreu de Cabo, que no ha presentat denúncia judicial, ha estat acomiadat

Un extreballador de TMB denuncia malversació de cabals públics per part de directius

Andreu de Cabo, al centre de la imatge

Andreu de Cabo, exdelegat de la CGT a TMB, ha estat acomiadat per denunciar "malversació de fons" per part de membres de l'equip directiu i un cas d'assetjament sexual a un companya.

Cabo, que aquest dilluns ha acompanyat la delegació sindical de TMB que ha estat rebuda al Parlament per la CUP, ha assegurat que "he denunciat que els directius de TMB feien compres personals amb diners públics i  un cas d'assetjament sexual contra una treballadora i la resposta de TMB ha estat dir-li a la treballadora: 'mira, no diguis res i no tornis a treballar a Telecomunicacions, vés a un altre lloc'". 

"En resposta l'empresa m'ha acomiadat i ha reconegut l'acomiadament improcedent", ha afegit abans d'explicar que "quan em van acomiadar TMB deia que tenia un informe d'inspecció en el qual es deia que jo pegava i insultava els meus caps, però sis mesos després l'empresa diu que encara no té aquest informe".

Cabo, que el proper 7 de febrer té el judici pel seu acomiadament, no ha denunciat als jutjats el presumpte cas de malversació de fons per part de directius, però ho farà quan acabi el seu judici ja que "en tinc proves". De moment, la denúncia només l'ha fet "als caps dels meus superiors dins de l'empresa".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Gggf, Castefa, 07/02/2013 - 23:22

Q doni a veure la carta de l'acomiadent, q expliqui q mai ha treballat, q digui q nomes es dedicava a comprovar la feina d'altres companys de feina, q era el primer en queixarse dels companys, q no feia res i tot ho questionava. Quina classe de company es? Ja us ho dic jo, solidari no es.

#2 Ramon de les olives, Barcelona, 15/01/2013 - 09:09

Fora polítics de les empreses públiques i llei de vaga ja! Ja n'estem ben tips d'aquest descontrol dels diners públics i el segrest continu dels drets dels ciutadans per part dels vaguistes.

#2.1 Jaume, Barcelona, 22/01/2013 - 09:47

D'acord amb la primera part del comentari, però el dret de vaga NO és un segrest. En general, les vagues són el resultat de la voracitat de l'empresari i, en la època en la que sobrevivim, és la resposta ciutadana al neoliberalisme salvatge de la casta política. La vaga és la única arma laboral.

#1 moises, Granollers, 14/01/2013 - 21:39

Si teniu qualsevol www.accident.cat en la via publica, estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i sense cap cost pel servei!!!