Publicitat
Baix Llobregat · 11 d'Abril de 2012. 13:01h.

Un institut demana als pares si estan a favor d'una manifestació contra les retallades

Amb l'excusa de "conèixer l'opinió de la comunitat educativa"

Un institut demana als pares si estan a favor d'una manifestació contra les retallades

Imatge de la carta

Un institut de Martorell (Baix Llobregat) ha demanat als pares si estan a favor d'una manifestació convocada per al proper 12 d'abril contra les retallades i ha convidat a les famílies dels alumnes a "defensar els serveis públics" perquè "estem cansats de patir retallades de tota mena i veure com els vostres fills pateixen les mancances i penúries de la falta de diners".

En una carta adjunten un qüestionari per "conèixer l'opinió de la comunitat educativa" per saber si s'està "informat de la situació". També d'altres preguntes com "recolzo la informació", "participarem en la manifestació" (sí o no), "demano més informació", "no em sembla bé" a més del nom de l'alumne, el curs i el nom dels pares.

El text de la nota exposa que "els instituts de secundària i les escoles de primària de Martorell units en assemblea hem analitzat la situació. Hem vist que aquestes condicions generalitzades ens afecten a tots. Per això ens hem decidit a actuar i protestar per una situació que vivim ara i també per la degradació que ens promet el futur".

És per això que conviden a "sortir tots junts, famílies i professorat, units per la mateixa idea: No a les retallades socials. No a hipotecar el futur dels nostres fills".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Gemma, Vic, 12/04/2012 - 07:52

Podrían preguntar tambien en que lengua queremos educar a nuestros hijos.

#3 Enric_J_M, Bcn, 11/04/2012 - 20:47

Au, a fer servir als nens i a llurs famílies per les seves reivindicacions laborals... i la ''puntilla'' de demanar el nom dels que contetsten ''l'enquesta'' ja és de traca! Molt bé, nois!

#2 luis, barcelona, 11/04/2012 - 13:49

¿Preguntan tambien en ese cuestionario, si estan de acuerdo en que SUS HIJOS TIENEN EL MAS BAJO NIVEL DE EUROPA?

#1 luis, barcelona, 11/04/2012 - 13:47

Lo siguiente será poner una estrella de color a los niños de los padres QUE NO LES DE LA GANA CONTESTAR