Publicitat
Barcelonès · 3 d'Octubre de 2012. 10:15h.

Un italià comet 21 robatoris amb força a Ciutat Vella

El detingut entrava a les habitacions d’hotel aprofitant portes mal tancades o panys defectuosos

Els Mossos d'Esquadra han detingut Alessandro M. C., de 33 anys i nacionalitat italiana, com a presumpte autor de 21 robatoris a diferents hotels i hostals de Ciutat Vella, a Barcelona. L'home, que tenia antecedents per robatoris amb força i lesions, ha ingressat a presó.

El seu modus operandi consistia en accedir als establiments aprofitant la sortida i entrada de clients. Un cop dins de l’hotel escollit anava pels passadissos provant d’obrir totes les habitacions per si trobava alguna porta mal tancada. Tanmateix, si no trobava cap habitació oberta utilitzava radiografies o targetes magnètiques per forçar la porta i accedir a l’interior.
 
Dels vint robatoris perpetrats pel detingut, destaquen dos en els que l’autor dels fets va accedir a l’interior de l’habitació quan els clients estaven dormint. Els investigadors també relacionen Alessandro M. C. amb diversos robatoris amb força en grau de temptativa frustrats perquè els hostes es van adonar de la presència del detingut i aquest va fugir ràpidament.
 
La investigació es remunta al mes de juny d’aquest any 2012. Els mossos van poder relacionar el detingut amb diversos robatoris a hostals i hotels del districte de Ciutat Vella gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat.

Pel que fa als objectes sostrets, el detingut s’enduia joies, diners en metàl·lic de diversos països, roba de marca, telèfons mòbils, ordinadors i medicaments. En aquest sentit, la Unitat d’investigació dels Mossos va poder recuperar alguns dels objectes sostrets en l’escorcoll al domicili que el detingut tenia a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat