Publicitat
Baix Llobregat · 4 d'Abril de 2011. 17:40h.

Un jove agredeix els seus pares amb un ganivet

La Policia Local de Martorell deté l'agressor al lloc dels fets

Un jove, Juan Manuel B.H., de 24 anys, ha estat detingut a Martorell com el presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa. El presumpte autor dels fets ha ferit a dues persones, els seus pares, que han estat traslladats, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

L’actuació de la Policia Local de Martorell ha començat, al voltant de tres quarts d’una del migdia, davant el requeriment d’auxili d’un ciutadà a una patrulla policial per un enfrontament entre veïns. En arribar al lloc dels fets, la Policia Local ha constatat la presència de dues persones ferides per arma blanca i que les víctimes són els pares de l’agressor.

Els agents han requerit l’assistència mèdica per atendre les víctimes i fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues dotacions del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques). Tot seguit, s’han traslladat les dues persones ferides a l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu de Martorell. La Policia Local ha procedit a la detenció del presumpte agressor.

Els fets han passat a l’Avinguda Montserrat, a l'alçada del número 36, al barri de Can Carreras de Martorell. La Policia Local ha instruït les diligències judicials i ha traspassat el detingut i les diligències a la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Martorell.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat