Publicitat
Barcelonès · 12 d'Abril de 2010. 09:51h.

Un miler de persones contra "l'agressió" d'Hereu

Critiquen que l'Ajuntament vulgui enderrocar l'edifici de La Rotonda

Un miler de persones contra "l'agressió" d'Hereu

Una imatge antiga de La Rotonda

L' associació 'La Rotonda. En defensa del Patrimoni Històric i Cultural de Barcelona', amb més de 900 adhesions, ha presentat davant de l’ajuntament de Barcelona un "recurs de reposició contra l’acord del Consell Plenari municipal pel qual s’aprova el Pla de Millora Urbana que afecta l’edifici protegit i que, al nostre criteri, vulnera el que preveu el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de la ciutat".

L'asociació denuncia "la intervenció desmesurada que es pretén fer en un dels edificis més característics del perfil de la nostra ciutat". "Als efectes de donar a conèixer a la ciutat l'agressió que suposa l’enderroc parcial i l’alteració dels volums protegits, veiem necessari comptar amb el suport dels mitjans de comunicació, en el convenciment que també és una preocupació seva el vetllar per la conservació del ric patrimoni arquitectònic de la nostra ciutat", afirmen.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 esperança martinez, barcelona, 07/05/2010 - 20:45

yo pensava que los desmanes de los ayuntamientos (incultos ) franquistas ya se habian acabado ,pero veo que en lo referente "AL TOCHO" continuan exsistiendo .¡Sera posible¡ como podemos permitir que una empresa que ya se cargo en su momento edificios

#13 plataforma la rotonda, Barcelona, 18/04/2010 - 18:32

Adjunto nuestra nueva página Web: www.larotondabarcelona.com
os agradecemos el seguimiento, seguro que conseguiremos nuestro objetivo: SALVAR LA ROTONDA.

#12 Torrescárcela, Barcelona, 12/04/2010 - 23:42

Nadie da nada gratis, dice el refrán. Qué espera a cambio Hereu? Es hora de q las asociaciones de vecinos de toda Barcelona se movilicen para q paren los atropellos y pelotazos urbanísticos. La ciudad es de todos. Albert Rivera ven y barre esta porquería

#11 ramon, barcelona-c, 12/04/2010 - 23:41

Olimpiada contra els cotxes impulsada per els comunistes .Ara l'Hereu te la manía de la Diagonal quan te una ciutat sense guarderies, bruta i per acabar. Que vingui rapit l'area Metropolitana i podràn fer obres grans per tota arreu i es calmaràn.

#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 12/04/2010 - 18:57

Un nuevo intento de desmán urbanístico , como lel pelotazo, nunca mejor dicho, del Miniestadio y la costosísima locura que pretenden hacer con la Diagonal.
Hereu parece querer competir en megalomanía y abusos con Gallardón.