Publicitat
Baix Penedès · 8 de Novembre de 2012. 15:47h.

Un regidor de CiU de Cunit plega per discrepar amb el pla d'ajust

Eduard Arruga, regidor d’Hisenda de Cunit, addueix raons personals i morals

Un regidor de CiU de Cunit plega per discrepar amb el pla d'ajust

Arruga, en una foto d'arxiu

El regidor d’Hisenda de l’ajuntament de Cunit, Eduard Arruga, ha presentat la seva renúncia a l’acta de regidor després de mostrar-se en desacord amb el pla d’ajust engegat pel consistori per mirar de reduir el deute municipal. Arruga, que forma part de l’equip de govern de Convergència i Unió, ha adduït discrepàncies personals i morals davant les retallades que ha anunciat l’ajuntament.

L’ajuntament de Cunit és un dels més endeutats de Catalunya i ja ha patit diversos plans de sanejament durant els últims anys. Des que CiU va entrar a governar el juny del 2011 s’han adoptat diverses mesures per reduir la despesa i el deute municipal, alhora que s’han incrementat notablement els impostos i les taxes. De cara al 2013, s’ha apujat l’IBI en un 15% i s’han eliminat diferents ajudes a famílies i entitats.

Davant aquesta situació, el regidor d’Hisenda ha preferit presentar la seva dimissió, que es farà oficial al ple d’aquest mes de novembre. Des de l’equip de govern han mostrat el seu respecte per la decisió d’Arruga, tot lamentant la pèrdua del que consideren un gran polític, però s’han reafirmat amb la direcció presa per mirar de reduir el dèficit municipal.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 luis, barcelona, 08/11/2012 - 17:05

Como minimo tiene cara de ser buen chico y por eso dice APAGA Y VAMONOS