Publicitat
Baix Llobregat · 17 d'Octubre de 2012. 21:31h.

Un regidor d'ERC fa 'desaparèixer' la bandera espanyola

L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, qualifica l'acte d'"indigne"

Un regidor d'ERC fa 'desaparèixer' la bandera espanyola

Bargués, a l'esquerra, durant una visita de Puigcercós a Martorell en una foto d'arxiu

El regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Martorell, Adolf Bargués, va despenjar la bandera espanyola que oneja al balcó de l'ajuntament durant les Festes del Roser de la població el dissabte 6 d'octubre.

L'incident va transcendir quan dilluns passat, l'alcalde, Salvador Esteve, de CiU, que també es el president de la Diputació de Barcelona, va afirmar abans d'acabar que "permetin-me una petita reflexió, dedicada especialment al senyor Adolf Bargués, regidor d’ ERC".

"Sostreure qualsevol cosa d’altri -va afegir- és una mala acció que la podríem qualificar de furt o de robatori, segons sigui el valor de la cosa sostreta. Sostreure-ho de l’Ajuntament és encara pitjor perquè el que se sostreu ho acaba pagant tot el poble".

"Si qui sostreu és un regidor del mateix Ajuntament, l’acte és encara més indigne. I si, a més ho fa emparança amb la permissivitat que li dona ser el president d’una entitat local, l’acte es converteix, a més d’indigne, en reprovable, ja que alhora compromet a l’entitat que, indignament, representa".

Esteve, que també és president de la Diputació de Barcelona, va aixecar tot seguit la sessió sense donar torn de rèplica al regidor, l'únic representant d'ERC en aquest municipi del Baix Llobregat.

Bargués, que ha reconegut els fets en declaracions a e-notícies, ha explicat que "no la vaig sostreure, sinó que la vaig deixar damunt una cadira a la sala de plens". "L'Ajuntament té ara -ha afegit- dues banderes espanyoles, s'ho haguessin pogut estalviar".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 cerdico, BCN, 18/10/2012 - 12:17

Joer, estos independentistas lo choricean todo.

#12 Kropotkin, Vic, 18/10/2012 - 10:44

Los catalanistas lo dan todo por la patria...

http://www.elconfidencial.com/espana/2012/10/18/la-agencia-tributaria-senala-a-oriol-pujol-y-varios-empresarios-en-el-fraude-de-las-itv--107476/

#11 SEAT, BCN, 18/10/2012 - 09:24

.......en el area de Martorell existe la unica fabrica del mundo cuya cadena de montaje empieza en un pais, San Esteve de Sesrovires (España) y continua en otro, Martorell ( Municipio Independiente )....¿aduanas y control de pasaportes entre los distintos talleres?....y como se lo explican a Merkel?

#9 Alan, Barcelona, 18/10/2012 - 08:25

Los indepe aparte de frikis tienen tendencias infantiloides. Solo otros imbeciles como ellos los pueden tomar en serio.

#8 Joan Vives, Cantallops, 18/10/2012 - 07:57

No es per res, pero si vol que respectin lo nostre del pais no fer aquest menyspreu i menys un regidor, sigui del partit que sigui.