Publicitat
Bages · 7 de Juliol de 2011. 10:44h.

Un regidor "trànsfuga" d'Anglada encén Sant Vicenç de Castellet

La policia ha de fer fora del ple militants de Plataforma per Catalunya que l'escridassaven

Un regidor "trànsfuga" d'Anglada encén Sant Vicenç de Castellet

Anglada, en una visita al Bages

Una desena de persones va demanar ahir entre crits de protesta i enmig d'un ple la dimissió del regidor i únic electe de Plataforma per Catalunya a Sant Vicenç de Castellet, Abel Puyol, a qui acusen de traïdor per haver abandonat el partit i haver passat al grup mixt.

Segons informa Regió 7, només començar la sessió, una desena de persones que hi havia assegudes entre el públic es van alçar amb pancartes que acusaven Puyol de "trànsfuga, traïdor i mentider", després que el mateix dia del ple d'investidura va anunciar que passava al grup mixt "per desavinences polítiques amb una part de les persones que formen el partit".

A petició de l'alcalde, Joan Torres, els agents de la Policia Local van obligar els manifestants a guardar silenci i abaixar les pancartes. Amb tot, van continuar increpant Puyol i fent-li retrets, que se sentien de tant en tant, i en veure que tornaven a aixecar les pancartes, els agents van convidar els manifestants a abandonar la sala.

Mentrestant, a dins, el ple va continuar amb normalitat, els autors de la protesta s'esperaven a fora que sortís Puyol, però acabat el ple el regidor va abandonar la sala per una altra porta que dóna directament a la plaça de l'Ajuntament, de manera que va poder esquivar els qui l'increpaven.

PxC té la intenció de manifestar-se a cada ple ordinari que es faci a partir d'ara a Sant Vicenç "fins que Puyol no abandoni la seva acta de regidor i pugui entrar el número dos". Abel Puyol és membre destacat del Consell Parroquial de Sant Vicenç de Castellet i persona de confiança del rector del poble.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Heblon, Sant Vicenç, 07/08/2011 - 20:34

Oye Ferran ¿ cuando te han nombrado portavoz de esos 332 votantes ? Porque te equivocas, tu no conoces a esos 332, como mucho conoces tu voto y el de tu mujer. Yo dedicaría mas tiempo a bajar ese culo grasiento que tienes, en vez de usar tu tiempo en insultar despues de los plenos a grito de:

#7 pepep, bcn, 09/07/2011 - 02:20

Els votants de PxC s'ho haurien de fer mirar. L'Anglada és un fatxa dels que canten el cara al sol, treuen a passejar l'aguilucho. No és demòcrata com ell mateix reconeixia en un video amb càmara oculta, com ell diu ho ha de fer veure. Qui vota aquesta gent deuen tenir un bon merder al cap.

#7.1 FERRAN, Sant Vicente de Castellet, 09/07/2011 - 09:33

Perdona noi por que me lo tengo que hacer mirar, que pasa? no estamos en un pais democrático o que? seguramente tu debes ser de izquierdas, oh, nacionalista, gracias a vosotros el pais esta arruinado, No entendemos que este pais, ayuden antes, a los de fuera, que a los de casa. Me lo explicas pep?

#6 FERRAN, Sant Vicente de Castellet, 08/07/2011 - 20:30

Los 332 votantes que hemos votado a PxC, estamos indignados con dicho sujeto, asín que si es un Tránsfuga y se ha pasado al Grupo mixto, ya no pertenece a PxC, y lo que tiene que hacer es entregar el acta de regidor. VIVA PxC.

#5 FERRAN, Sant Vicente de Castellet, 08/07/2011 - 20:16

El dia en cuestión la Policia local no nos hecho fuera del pleno, lo que tendria que hacer el Sr. Abel , es entregar el acta de regidor, por que se ha reido de los 332 votantes, y gracias a ellos es regidor del ayuntamiento, dichos votantes estamos indignados y no pararemos hasta que dimita.VIVA PxC

#4 ana, sant vicenç de castellet, 08/07/2011 - 18:51

decir que no nos hecharon del pleno la policia se porto muy bien con nosotros y solo nos dijeron que bajaramos la pancartas fuimos nosotros los que salimos por que quisimos por no ver la cara al transfuga traidor y chaquetero ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,