Publicitat
Baix Llobregat · 1 de Setembre de 2009. 19:58h.

Un tren de Renfe atropella una dona invalida

En un pas a nivell pendent de soterrament

Un tren de Renfe atropella una dona invalida

Un pas a nivell a Sant Feliu

El Portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats i Portaveu de la Federació nacionalista a la Comissió de Foment, Pere Macias, ha presentat una petició de compareixença, davant de l’esmentada comissió, del president d’Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias), Antonio González, perquè informi sobre la necessitat de realitzar actuacions urgents de millora de la seguretat en el pas a nivell del municipi de Sant Feliu de Llobregat, en el que va morir una persona el passat diumenge 23 d’agost, així com de l’estat d’execució del Pla de supressió i millora de la seguretat en els passos a nivell de Catalunya.
 
El passat 23 d’agost, una dona, amb mobilitat reduïda, va morir atropellada per un tren de rodalies, quan intentava travessar les vies i va quedar atrapada entre les fustes del pas per a vianants de l’estació de Sant Feliu de Llobregat.
 
El diputat ha insistit també en què Foment expliqui “quins altres passos a nivells, a Catalunya, es troben en una situació de risc semblant a la de Sant Feliu, pel que fa a les persones amb mobilitat reduïda”.
 
Macias ha denunciat que, “en reiterades ocasions, el grup de CiU, a través de diferents iniciatives i preguntes escrites i dirigides al Govern espanyol, ha insistit en la supressió dels passos a nivell existents a tot Catalunya. La darrera resposta, per part de l’Executiu, no pot ser més decebedora: dels 230 passos a nivell, existents a tot Catalunya, pendents de suprimir, Adif només està treballant en la meitat d’aquests, concretament en 119. D’aquests 119: 46 es troben en fase d’obres, 25 en projecte i 48 en estudi”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Elisabet, St. Feliu, 02/09/2009 - 11:07

La fotografía que muestran es incorrecta, ya que el paso en el que murió la anciana es otro. Y el que sale en la fotografía ya está arreglado hará un par de años.