Publicitat
Baix Camp · 19 de Novembre de 2012. 13:38h.

Una administrativa del PP de Reus rebia el seu sou d’Innova

Tot i ser contractada com a assessora del hòlding municipal, mai no va trepitjar la seu de l’empresa

Una administrativa del PP de Reus rebia el seu sou d’Innova

Alegret, en una foto d'arxiu

Els escàndols al voltant del hòlding d’empreses municipals Innova de Reus sembla que no s’aturen. L’últim episodi apunta a que el PP hauria contractat una administrativa per al partit, però amb el sou pagat per Innova, segons ha donat a conèixer aquest matí Ràdio Reus. Un fet que suposaria que els ciutadans haurien pagat aquest lloc de treball del PP.

Els fets s’han conegut després que la administrativa hagués estat acomiadada a mitjan octubre, i aquesta hagi posat una denúncia per acomiadament improcedent. En la denúncia, la dona afirma que la màxima responsable del PP de Reus, Alícia Alegret, li va oferir el passat mes de febrer una feina per fer tasques de gestió administrativa al PP.

Però el contracte que va signar no era com a treballadora del PP, sinó com a assessora del consell administratiu d’Innova, cobrant el salari de l’erari públic. L'exadministrativa del PP assegura que no va trepitjar la seu d’Innova en cap moment, i que tot el seu treball es va realitzar a la seu del PP. També denuncia que se la va acomiadar per no afiliar-se al partit.

Alícia Alegret ha respost a les acusacions dient que és procediment habitual que els assessors dels grup municipals “els contracti Innova”, i que aquest fet no ha suposat “cap irregularitat o corrupció”. Tot i això, en aquest cas no es tracta que Innova assignés una assessora al PP, sinó que aquesta era una treballadora de la seu del PP que estava pagada directament pel hòlding.

Alegret també ha negat que s’acomiadés la treballadora perquè no es va afiliar al partit, tot afegint que aquesta ja hi estava afiliada des de feia deu anys. Des de la CUP ja han avançat que ampliaran la seva denúncia a la fiscalia per la mala gestió d’Innova, afegint aquest últim cas.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Xipolleig, Barcelona, 19/11/2012 - 15:52

Caram !!, jo pensava que això de la corrupció no afectava als "patriotas españoles ", ara només cal esperar el dia que els de C'S toquin cuixa, que llavors ja serà el "acabóse".
Amb el "figura" d'en Rivera,el neocacic de l'Hospitalet o Mr.Arcadín i el farsant de la Torna esperant de la menjado

#3 bardagí, Barcelona, 19/11/2012 - 15:33

Aquesta és una habitual i lamentable pràctica de tots els partits. Hi ha molts teòrics assessors d'ajuntaments i diputacions que fan feines administratives a les seus dels partits polítics el sou del quals paguem tots.

#2 Terraxa, Terrassa, 19/11/2012 - 15:17

Això passa amb tots els partits, és plenament verificable, però en canvi no es remena tant com temes de veracitat molt més dubtosa (o de verificació molt dificultosa).
Per denunciar la mala praxis dels polítics no cal inventar res, hi ha fets probables i coneguts a manta.

#1 Joan, Terrassa, 19/11/2012 - 13:50

Cony i a Terrassa , hi han carrecs de l'Ajuntament que treballen per la candidatura del Pere Navarro , cobrant el sou de l'erari public. A veure si ho investigueo una mica aixo . Podeu anar al veure la coordinadora del districgte 2 de Terrassa , a veure si teballa o fa propaganda

#1.1 Marc3, Barcelona, 19/11/2012 - 16:37

M'ho crec, a Sabadell passen moltes coses semblants.