Publicitat
Baix Llobregat · 9 d'Agost de 2013. 10:12h.

Una empresa de Martorell exporta vi a la Xina

Export Moonwine compta amb acció comercial a 25 països

Una empresa de Martorell exporta vi a la Xina

Signatura de l'acord

L’empresa Export Moonwine de Martorell ha tancat un acord per ampliar la seva exportació de vi a la Xina. Albert Díez, fundador d'Export Moonwine junt amb Pere Flores i José Luis Pérez, assenyala que "volíem invertir en mercats de llarg recorregut com l'asiàtic i altres, a curt termini, que ens ajudaran a arrencar l'activitat, com el mercat europeu".

L'empresa compta amb acció comercial a 25 països, dels quals estan consolidats ja en sis mercats com la Xina, Rússia, Noruega, Suïssa, Dinamarca i Holanda, i tenen com a objectiu consolidar-se enguany en cinc mercats més: Cuba, Mèxic, Alemanya, Bèlgica i Polònia. Díez diu que “estem molt satisfets perquè tot el que han planificat s’està complint i la previsió és doblar la facturació aquest 2013”.

"La nostra activitat és, en un 85% exportació, el 10% mercat nacional i el 5% restant, dedicat a l'organització d'esdeveniments, servei premium, en què vam omplir els cellers privats de particulars i la consultoria relacionada amb el món del vi", explica.

Fins ara, representen set cellers en exclusiva com per exemple Orto Vins (D.O Montsant), Celler Pardas (D.O Penedès) i Clos Lentiscus (D.O Penedès), i la seva selecció és el que els fa diferents. Els requisits bàsics de la seva selecció es que siguin productors joves i/o reconeguts enòlegs, amb projectes propis que estiguin començant i que treballin vinyes, raïm i vins de qualitat. 

Un altre dels atractius d'Export Moonwine és que estan orientats 100% al client. "Els nostres esforços se centren a satisfer les seves necessitats. Si no podem ajudar amb els nostres vins els assessorem sobre on podrien trobar el que necessiten", remarca Díez. La capacitat de resposta davant de qualsevol necessitat del client és prioritària per a aquests emprenedors, per la qual cosa l'agilitat en els seus serveis és un pilar en la seva gestió d'ofertes i comandes.

La inversió inicial d'aquests tres joves emprenedors per iniciar el projecte “va ser d'uns 17.000 euros, destinada principalment al desenvolupament de la web i a viatges comercials. Hem comptat amb un préstec ICO de 30.000 euros. L'objectiu d'Export Moonwine és tancar aquest any amb una facturació propera als 600.000 euros”.

Des de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell aposten pel creixement de les empreses emprenedores de Martorell i Export Moonwine és una de les empreses d’alt potencial de creixement allotjades al Molí Empresa. Díez pensa que “el viver del Molí Fariner és una bona iniciativa municipal que té una línia ben treballada i que cal continuar potenciant”.

Els propietaris de l\'empresa

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Barcelona, 09/08/2013 - 20:39

Apassionant, tot el dia que no em trec la noticia del cap!.

#3 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 09/08/2013 - 19:00

Impresionante de verdad... Wow.....

#2 Joan, Barcelona, 09/08/2013 - 16:05

Hi ha centenars o milers d'empreses catalanes que exporten a la Xina i/o altres països. En quin món viviu?

#1 J, Terrassa, 09/08/2013 - 14:37

Lo que seria noticia es que esta empresa exporta vino a Marte
Ya hace tiempo que empresas catalanas,exportan a china,a cambio ellos exporta chinitos
a Cataluña,que ponen tiendas y a su vez importan sus productos para vender,estos chinitos exportan sus beneficos a china,para gastartarselo en el vino