Publicitat
Pla de l'Estany · 6 de Març de 2011. 11:17h.

Una enginyera informática liderarà la CUP a Banyoles

La prioritat és “fer sentir la veu de la gent a l’Ajuntament”

Una enginyera informática liderarà la CUP a Banyoles

Alexandra Pazos

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha presentat aquest dissabte les cinc persones que encapçalaran la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. Alexandra Pazos, enginyera informàtica de 24 anys, és la candidata de la CUP a l'alcaldia de l'Ajuntament de Banyoles, mentre que Ferriol Masó, Anna Sànchez, Jordi Prades i Anna Jiménez ocupen el segon, tercer, quart i cinquè lloc respectivament.

La CUP ha donat a conèixer un programa electoral que serà "obert" i "participatiu". Pazos s'ha mostrat partidària d'ampliar els usos del museu Darder i ha explicat que rebutgen el tancament "pel valor sentimental, cultural, històric i turístic del Museu".

En la seva intervenció com a candidata, Pazos ha explicat que la CUP es presenta “per solucionar les mancances que actualment hi ha a la ciutat” i ha esmentat alguns dels àmbits que potenciaran, com la cultura, l’urbanisme endreçat i també “una política de l’aigua transparent, gestionada públicament i que respecti les funcions ecològiques, econòmiques i socials”.

Alhora, apostarà per “enfortir el teixit associatiu, com a eix bàsic de la cohesió social que ens permetrà construir tots junts una ciutat de les persones”. Pazos ha subratllat que la seva prioritat és “fer sentir la veu de la gent a l’Ajuntament”. “Perquè una ciutat no l’han de gestionar uns quants sinó que l’hem de fer entre tots”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Isabel, Banyoles, 09/03/2011 - 00:54

Deixant de banda alguns comentaris. Només dir: SANDRA PAZOS, tens el meu suport. Força i endavant!

#14 Marta, Banyoles, 08/03/2011 - 19:04

Per sort a Catalunya n'està ple de Pazos, Jiménez i Sanchez entre d'altres que tenen ideals, defensen allò que creuen i no es queden a casa criticant el que fan els altres sense fer res. Son gent que lluita per el que creu i es sacrifica per aconseguir-ho. Alexandra Pazos tens tot el meu suport.

#13 Xavier Compte, Bcn, 08/03/2011 - 09:28

Ingeniera informática... por mí como si es ingeniera de caminos es Comunista y eso ya lo dices todo y más.

El CUP un partido de ideología de ultra-izquierda, separatista y pro-inmigración da lo mismo quien lo lidere, sera siempre una mierda pinchada en un palo.

Sin animo de ofender...

#12 Albert , Girona, 07/03/2011 - 09:21

Respecte la majoria de comentaris anteriors no tinc gens de ganes en entrar el seu joc. Senzillament felicitar a la gent de la CUP de Banyoles i a totes les CUP en general per la feina que estat fent.
Sense cap mena de dubte la CUP tindrà el meu vot!!!

#11 Andreu, BCN, 07/03/2011 - 06:52

Model de llen?ia segur que no ?

No ho diria sino els d'enoticies no ens busquesin... I a sobre ells queden com els "pluraristes" que no censuren l'opini? tots els estrats socials.