Publicitat
Segrià · 15 de Novembre de 2011. 16:04h.

Una entitat musulmana es presenta al nou concurs per construir un centre de culte

La Paeria va declarar desert el concurs anterior al no tenir tota la documentació en regla

Una entitat musulmana es presenta al nou concurs per construir un centre de culte

Fidels musulmans a la pregaria, en una foto d'arxiu. (Foto: ucidcat.com)

L'entitat musulmana Aloumma s'ha presentat al concurs per optar a la concessió del solar del polígon El Segre, ubicat al carrer Josep Baró i Travé, 111, i construir-hi un centre de culte.

Aquesta associació ja es va presentar al primer concurs, que la Paeria va deixar desert, al comprovar-ne que no tenia tota la documentació administrativa en regla, concretament la inscripció al registre d’entitats religioses no s’havia fet en el termini que s’havia demanat.

L’Ajuntament de Lleida estudiarà i avaluarà tant la proposta econòmica com tècnica per garantir que tota la documentació presentada és correcta en les properes dues setmanes. En aquest sentit, la primera tinent d'alcalde, marta Camps, ha dit que la Paeria confia en poder adjudicar la parcel·la a finals d’any.

La concessió d’aquest terreny, que ha d’estar destinat exclusivament a l’activitat de culte per part de l’entitat adjudicatària, es realitzarà per un període de 25 anys i el pagament a l’Ajuntament de Lleida d’un cànon anual de 9.388 euros (IVA inclòs). A més, també se’ls demana una garantia provisional de 3.129 euros.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 JJJ, Lleida, 16/11/2011 - 01:04

El que tenia que haver fet l'alcalde socialista de Lleida es en lloc d'una mesquita, ficar empreses que donin feina als lleidatans. Les mesquites al Marroc es on millor estan.

#3 Trosko, Les Borges Blanques, 15/11/2011 - 17:35

Tot està amanit perquè aquesta associació (els seus membres caben en un taxi) ocupi el solar ditxós i fer-li un favor així a l'alcalde Ros. Serà de moment, però, perquè les coses es poden posar molt lletges amb els de la mesquita del carrer del Nord, milers de musulmans que resen ara al carrer.

#2 LOLA, BARCELONA, 15/11/2011 - 17:30

Ningú està en contra de la gent immigrant, del que estem en contra és de que la població nativa sigui MINVADA per la immigrants, començant pels espanyols que venen a catalunya i ens imposen parlar en castellà simplement perquè "no me gusta hablar catalán".Y ara hem de subvencionar mesquites?

#1 futur, barcelona, 15/11/2011 - 17:03

Tot el procés immigratori, s'ha fet sense el consentiment de la ciutadania. La ciutadania ha estat víctima dels complexos de la classe política. Cal ja un referèndum sobre la immigració . Almenys, tindrem el conort que la tragèdia ha estat consentida per una majoria de ciutadans.

#1.1 pepe, andorra, 15/11/2011 - 18:26

tranquilo, si todo va como esta previsto, en dos años como mucho en España y mas concretamente en Cataluña, no va a quedar ni el tato. El ultimo q apague la luz.