Publicitat
Baix Llobregat · 9 de Març de 2012. 08:45h.

Una estudiant de l'Hospitalet 'il·lustra' les Festes

L'alumne, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, dissenya el cartell

Una estudiant de l'Hospitalet 'il·lustra' les Festes

La guanyadora, amb el cartell

L’alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, ha presentat avui el cartell de la pròxima edició de les Festes de Primavera, obra de Laia Font, alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella. Els altres dos finalistes han estat Dana Smit, segona, i Sergio Bautista, tercer.

L’acte s’ha fet en el marc de les jornades Comunicació Visual i Societat, que es fan al centre fins demà i que han comptat amb la presència del dissenyador Isidre Ferrer, membre del jurat i autor del cartell de les Festes de Primavera 2009.
 
Núria Marín ha manifestat la seva satisfacció “per l’èxit de la convocatòria: 91 treballs, tots amb un alt nivell creatiu” i el seu agraïment a tots els participants. “Amb aquesta iniciativa —ha explicat— volem contribuir a promoure l’obra dels joves dissenyadors”.
 
L’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella van establir un acord de col·laboració per obrir un procés participatiu entre l’alumnat del centre per difondre la producció i l’obra gràfica de joves dissenyadors. El disseny es reproduirà en el material promocional de la pròxima edició de les Festes de Primavera de L’Hospitalet (banderoles, tanques promocionals, programa de mà, etc.), que tindran lloc del 19 al 23 d’abril.
 
El cartell ha estat elegit entre un centenar de treballs que van presentar a la convocatòria els alumnes de l’Escola. El jurat, format per tres representants del departament d’Imatge i Comunicació de l’Ajuntament, dos professors de l’escola i dos dissenyadors, va fer una primera tria de la qual van resultar preseleccionats 11 treballs finalistes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat