Publicitat
Barcelonès · 23 de Març de 2011. 12:24h.

Una exregidora de Portabella a la llista de la CUP

Roser Veciana serà la número set per Barcelona

Una exregidora de Portabella a la llista de la CUP

Membres de la CUP, durant l'acte de presentació de la candidatura

L'exregidora de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona fruit de l'acord entre Esquerra i Els Verds, Roser Veciana, anirà al número set de la llista CUP-Alternativa per Barcelona.

A les municipals de 1999 un sector d'Els Verds es va aliar amb Esquerra -amb Jordi Portabella de candidat- que va presentar com a número tres de la seva llista a Roser Veciana, que va ser regidora de Drets Civils durant tota la legislatura.

Durant la seva etapa com a regidora es va posicionar contra el Fòrum de les Cultures 2004 ja que considerava que el Fòrum va néixer abocat al fracàs en intentar "vestir de contingut una operació urbanística".

A més, al maig del 2003, Veciana, i quatre membres de la candidatura d'Els Verds i Més es van encadenar al vestíbul de la seu de la Televisió Municipal de Barcelona (BTV) per denunciar la "discriminació informativa" que, segons els ocupants, aquest mitjà de comunicació estava aplicant a les candidatures "menors".

Veciana, de 59 anys d'edat, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i tècnica en entitats culturals. Va ser regidora de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona (1999-2003) i és cofundadora d'Els Verds i +.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Albert, Barcelona, 23/03/2011 - 23:18

Que la CUP ha acabat com una aopció marginal?
Però que dius insensat?
Si la CUP tot just comença ara i vist el que donen de si CiU, ERC i Solidaritat, t'asseguro que a mes del meu vot en treuran uns quants més

#6 Josep, Barcelona, 23/03/2011 - 17:56

Les CUP a Barcelona han acabat com una opció marginal, dogmàtica i sectària. La millor prova la llista presentada, dels sectors més hardcore de les CUP. Una llàstima, perquè serà una bona oportunitat perduda!

#5 Anna, Gràcia, 23/03/2011 - 17:37

Si et independentista pots votar SI, ERC o CUP. Si ets d'esquerres es pot votar ICV o CUP (ERC amb Rcat i Laporta s'ha dretitzat). I si ets independentista i d'esquerres...només et queda la CUP.

#4 Sergi, Barcelona, 23/03/2011 - 16:11

Independència i polítques socials...força CUP!!!

#3 montse, BCN, 23/03/2011 - 15:50

Endavant amb la CUP, llastima que sense poguer donarse a coneixer es molt dificl sortir a BCN, pero endavant i sort.