Publicitat
Vallès Oriental · 27 d'Octubre de 2011. 14:21h.

Una obra que val un milió d'euros

Veïns i oposició volen aturar la sala polivalent prevista a Sant Pere de Vilamajor

Una obra que val un milió d'euros

Imatge del projecte de la nova sala polivalent

La nova sala polivalent que ha de construir l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor al municipi ha despertat la discòrdia entre veïns i grups de l'oposició, que estan intentant evitar la seva construcció perquè consideren que el municipi es pot estaviar una obra d'aquesta magnitud en temps de crisi.

Tant l'Associació de Veins com ERC-Reagrupament i els Independents de Sant Pere volen "evitar la construcció d'una sala polivalent que costarà més d'1 mil·lió d'euros i que no aporta res al municipi. Ni tant sols té un pla d'usos i serveis".

En aquest sentit, denuncien que "al municipi ja tenim una sala polivalent a la qual només s'hauria de reparar la coberta per al·luminosi. Tenim un munt d'al·legacions fetes, signatures recollides, estudis de la reparació de la coberta". e-notícies no ha aconseguit contactar amb l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor per conèixer la seva versió.

El cost de la redacció del projecte i la construcció de l'edifici és aproximadament d'uns 900.000 euros. La Generalitat ja ha aprovat una subvenció de 779.000 euros per aquest projecte i la resta ho haurà de pagar l'Ajuntament.

Aquest edifici ha estat dissenyat per l'arquitecte Marc Trepat, disposarà d'una superfície d'uns 1.000 metres quadrats i contemplarà la possibilitat d'ampliar-se per una de les ales per si un dia es vol convertir en auditori o teatre.

A banda de la sala principal, el nou edifici comptarà també amb tres sales addicionals de 50 metres quadrats per a usos diversos i comptarà amb un voladís d'entre 7 i 8 metres de superfície. També disposarà de servei de bar que serà de concessió pública.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Terraxa, Terrassa, 28/10/2011 - 11:41

Avui a la ràdio deien que els Ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni mancomunarien alguns serveis degut a la situació financera.
Aquest alcalde encara té la febre del totxo, que ha arrassat el Montseny els darrers anys.

#4 un veí, Sant Pere de Vilamajor, 28/10/2011 - 08:14

faltaria afegir, que una setmana després de la licitació, es va aprovar una modificació de projecte per un valor de 485.327 €, així que el valor de l'obra ja no és de gairebé 900.000 €, és de 1.366.659 €. i la Generalitat retallant en salut i benestar.

#3 Emeteria, Barcelona, 27/10/2011 - 23:36

L'alcalde te complexe de Ramsés. L'any passat va notificar als veins que no hi havia un ral, que anà a demanar al Govern i li varen dir que apujés impostos o en apliqués de nous. Així ho va fer. Tot seguit digué que s'havia de comprar i rehabilitar un mas, ara aixó de la polivalent. Al carrer!

#2 jo, sant per de vilamajor, 27/10/2011 - 17:56

eso si las multas que ponen en el pueblo son de aupa!

#1 luca, bcn, 27/10/2011 - 16:34

i vinga i vinga a gastar calers, que aquest es el pais on s'aten gossos amb longanises....