Publicitat
Osona · 7 de Febrer de 2012. 10:30h.

Vic suprimeix el registre de parelles de fet

Per impedir presumptes fraus d'immigrants

Vic suprimeix el registre de parelles de fet

Anglada, durant el ple

El ple de l'Ajuntament de Vic ha decidit suprimir el registre de parelles de fet per impedir presumptes fraus d'immigrants després que la moció que ha presentat el grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) hagi estat aprovada pels seus cinc regidors i els vuit de CiU. ERC s'ha abstingut i la CUP, PSC, ICV i SI hi han votat en contra.

El líder de la formació ultradretana, Josep Anglada, ha defensat la supressió del registre perquè “tan sols té afectivitat per tal de regularitzar més immigrants a la nostra ciutat”.

En aquest sentit ha defensat que ”per sort els temps han canviat i la legislació ha avançat i hi ha hagut canvis importants en aquest sentit que fan que ara no tingui cap sentit l’existència d’aquest registre”.

Anglada també ha dit que “un altre dels motius que fa la necessitat de suprimir aquest registre és per impedir unions fraudulentes d’estrangers” i ha assegurat que “actualment aquest registre tan sols té afectivitat per tal de regularitzar més immigrants a la nostra ciutat”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 joan, bf, 08/02/2012 - 12:37

afectivitat s'escriu efectivitat... Segur que un immigrant de Vic escriu millor que un periodista d'e-noticies...

#8 Al Asado, Sinsentido, 07/02/2012 - 22:08

Eso Ezo que siguan deshaciendo nuestra sociedad los inmigrantes, haciendo y deshaciendo familias y dejando arruinados para obtener papeles, eso es lo que quieren los buenísimos que se oponen a esta medida, venga ofreceros como consortes, a que esperais valientesjjojojajajeje

#7 JJJ, BcN, 07/02/2012 - 17:01

I jo que em volia aparellar amb la meva tortuga! a Vic ja no ho podre fer.

#6 Ramon, Barcelona, 07/02/2012 - 15:49

O sigui que, a partir d'ara, la Cuní i su Raholo ja no són sant matrimoni?... ui, el señor conde Godofredo quan se'n assabenti, ja han begut oli.

#5 jajajjaaaaaa, barcelona, 07/02/2012 - 14:46

que verguenza que en Catalunya haya tanto nazi...........cuando se cae tan bajo pasan estas cosas...lamentable.....triste y penoso, una verguenza mas