Publicitat
Barcelonès · 23 de Setembre de 2014. 16:55h.

Vigilància gitana a les Glòries

Una constructora contracta l’empresa d’uns germans per vigilar les obres

Vigilància gitana a les Glòries

Imatge del cartell a les obres

L’empresa de neteja i vigilància Hermanos Cortés, gestionada per una família gitana, ha estat subcontractada per la constructora Arnó per a fer-se càrrec de la seguretat d’una part de les obres de la plaça de les Glòries.

Arnó, en efecte, és una de les empreses contactades per l’Ajuntament de Barcelona per a la remodelació de les Glòries, que es va iniciar al novembre del 2013 i finalitzarà el 2017.

Fonts del consistori barcelonès ha assegurat a e-notícies que “el contractista pot subcontractar el servei de seguretat de l’obra a una tercera empresa, sempre i quan aquesta estigui al corrent de les seves obligacions fiscals, tributàries i socials”.

“Després de fer la consulta a l’empresa contractista del bosquet dels Encants aquesta ens ha manifestat que l’empresa contractada compta amb totes les autoritzacions necessàries per al compliment de les seves funcions i que es troben al corrent de les seves obligacions”, ha afegit.

Les obres de les Glòries aborden una superfície de 15 hectàrees d´espai públic, 90.000 m² d’àrea residencial, més de 20.000 m² d´edificis públics, 32.000 m² d'edificis d´oficines i la redistribució del tràfic vehicular i el sistema de transport públic.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#27 jose, barcelona, 24/09/2014 - 18:58

Los porcentajes desde q los jitanos vigilamos las.obras a descendido muchisimo los.robos y creo q.eso es lo q.queremos.todos no?si algo se.nos.da.vien por.q.ay q juzgarlo?no somos inferiores.a.nadie.!tenemos.las.mismas cualidades q cualquiera, en ser dueños.de empresas y establecimientos.

#27.1 Casper, Bcn, 24/09/2014 - 22:41

A la vista está que los gitanos han aprendido mucho de los judíos, y no únicamente a escribir en yiddish y a ser un pueblo errante.

#26 jose, barcelona, 24/09/2014 - 18:53

Estimados comentalistas, muchos de los comentarios sobran.me parece q nos veis y cuando me refiero a ver me refiero la los gitanos en general nos veis como q.no.pertenecemos.a españa pues.si pertenecemos.a ella y tenemos.los.mismos.derechos q.los demas a.ser dueños de.empresas.

#25 Pere Pau, Can Pixa a la Vies,Diagonal-Glòries 3%?, 24/09/2014 - 18:02

Això son mafies gitanes que practiquen extorsió o xantatge, si no els pagues perque et vigilin l' obra n'envien dels seus a robar material o el que trobin, em sembla molt gròs que les forces de seguretat i/o els que els manen, que n'estan totalment al corrent, ho permetin.

#24 Quico, Figueres, 24/09/2014 - 16:53

Curioso que el vértice de la famosa V (que cada día cuenta con más manifestantes) apuntase y rascase su punta directamente con las vallas custodiadas por los gitanos Cortés, que son un símbolo de nuestra clase política.

#23 Casper, Bcn, 24/09/2014 - 14:02

Hasta el Senior Pepito de Lérida sabe que las principales empresas de "seguridad" del mundo son todas sionistas-yanquis, y no gitanas. Una de dos, o esta empresa es judía, o es una mierda y una mentira.