Publicitat
Osona · 18 de Desembre de 2012. 11:21h.

Vila d'Abadal tira endavant els pressupostos amb el suport de PxC

Tot i que CiU va vetar els acord amb la formació de Josep Anglada

Vila d'Abadal tira endavant els pressupostos amb el suport de PxC

Vila d'Abadal i Anglada, durant un ple, en una foto d'arxiu

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vic, format per CiU (8) i ERC (2) amb Josep Maria Vila d'Abadal d'alcalde, ha aprovat els pressupostos per al 2013 amb el suport dels cinc regidors de Plataforma per Catalunya. Per la seva banda, la CUP (2), PSC (2), ICV (1) i SI (1) hi han votat en contra.

El líder de la formació ultradretana, Josep Anglada, ha condicionat el vot a l'eliminació d'una partida de 60.000 euros destinada a tirar endavant el projecte d'elaboració d'uns pressupostos participatius, a la supressió d'una partida de 20.000 euros per promocionar Vic com a ciutat gastronòmica per la UNESCO, a l'eliminació de la quota que es paga per formar part de la Federació de Municipis i a la reducció del sou de l'alcalde en un 15%.

El ple de l'Ajuntament de Vic ha aprovat aquest dilluns el pressupost municipal ordinari per al 2013 amb una xifra pràcticament igual a la de l'any anterior que suma un total de 39.074.194 euros.

Tot i el suport rebut per la formació d'Anglada, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, va anunciar després de les eleccions municipals del 22 de maig del 2011 que la federació nacionalista estava oberta a pactar amb qualsevol formació política de Catalunya, tret de la Plataforma per Catalunya, amb qui ara Vila d'Abadal ha tirat endavant els pressupostos municipals.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Guillem, osona, 18/12/2012 - 17:24

El señor los cria y ellos s'arrejuntan.

#2 Nicolau , Vic, 18/12/2012 - 13:20

El que surt guanyan és Vila D'Abadal perquà ja no te oposició a la ciutat es la forma de anular a l'Anglada que s'ha possat al costa absolut en els ultims anys a Vic del que ell diu la casta, les porperes eleccions si no fa oposició i amb la seva imatge tocada caurà en picat l'Anglada

#1 Antònia , Vic , 18/12/2012 - 12:03

El Sr. Vila d'Abadal ha perdut el nord i de quina manera... Es immoral pactar quelcom tant important com els Pressupostos amb la PxC del xenòfob Anglada. Respecte els d'ERC, feu-vos-ho mirar... Quin paperot la Sra Rovira !