Publicitat
Segrià · 5 de Novembre de 2010. 16:32h.

Volar de Lleida a Barcelona costarà 9 euros

L'aeroport d'Alguaire inicia la temporada d'hivern amb noves rutes a Madrid, Vigo i Lisboa

Volar de Lleida a Barcelona costarà 9 euros

Aeroport de Lleida-Alguaire

L'aeroport d'Alguaire inicia la temporada d'hivern amb noves rutes a Madrid, Vigo i Lisboa. A més, el vol que unirà Lleida amb Barcelona costarà 9 euros fins al 15 de gener. Es tracta d'una mesura de captació de clients que ha adoptat la companyia Vueling en previsió que aquest trajecte no registri molta demanda.

Tal com ha explicat el director general de Ports i Aeroports del Govern, Oriol Balaguer, el vol substitueix la línia directa que unia les terres de Ponent amb París i ofereix d'aquesta manera la possibilitat d'anar a Barcelona per enllaçar allí amb uns catorze destins internacionals.

A part de les destinacions que la companyia Vueling ofereix a través de Barcelona els passatgers tindran la possibilitat de triar altres destinacions operades per altres companyies (Spanair, Easyjet, Lufthansa, Swissair i Ryanair). Aquestes altres destinacions són: Londres, Dublin, Zurich, Munich, Lisboa, A Coruña i Vigo.

Per últim, l’aerolínia Pyrenair oferirà noves rutes a l’aeroport de Lleida – Alguaire des de Madrid (amb connexions a Canàries, Màlaga i Sevilla), Vigo i Lisboa, per potenciar el turisme de neu. Concretament, oferirà dues connexions setmanals a Madrid i Vigo, els divendres i diumenges, a partir del 23 de gener del 2011 i fins al 18 de març. A més, connectarà també amb Lisboa els diumenges a partir del 26 de febrer i fins al 20 de març.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 José Cor, Castelldefels, 06/11/2010 - 14:15

En català es diu La Corunya, no A Coruña.