Publicitat
Vallès Oriental · 17 d'Abril de 2012. 16:42h.

Voluntaris recuperen una font a Aiguafreda

Havia estat lloc de descans dels veïns

Voluntaris recuperen una font a Aiguafreda

Els voluntaris, en una imatge d'arxiu

Un grup de voluntaris d'Aiguafreda (Vallès Oriental) han realitzat tasques de neteja, arranjament i restauració del racó conegut com la Font d'en Pinós.

Aquests veïns, en una acció promoguda per l'activista local Francesc Aragay, president de l'Associació de Veïns Font d'en Pinós, i per Salvador Paradeda, membre de Martinet Grup de Defensa Fluvial, han endegat diferents actuacions per recuperar el paratge natural.

Entre les tasques realitzades, els voluntaris han reconstrucció amb peces de toves noves un safareig per tornar a rentar roba com es feia abans, i s'han presentat futures accions com la col·locació d'una nova passarel·la que subsistirà la que es va endur l'aiguat de l'any 1994.

“Volem recuperar espais verds i punts de trobada com es feia fa molts anys a on a les fonts sempre hi trobaves algú per petar la xerrada, berenar o tan sols prendre la fresca, una recuperació de l'entorn i de les fonts que continuarà recuperant altres fonts del municipi", han indicat els activistes. La font havia estat lloc de descans dels veïns d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat