Publicitat
Barcelonès · 6 de Setembre de 2009. 13:19h.

Zapatero dóna carabasses a Hereu

L'alcalde li demana prohibir la prostitució i Zapatero l'encoratja a prendre mesures

Zapatero dóna carabasses a Hereu

Zapatero, amb Hereu, durant la seva visita a Barcelona el passat mes de juny

José Luis Rodríguez Zapatero ha rebutjat prohibir la prostitució al carrer, com demana l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. En una entrevista en Onda Cero, ha dit que "segurament mai s'arribi a una conclusió segura sobre el que és millor". Així ha evitat el president del Govern espanyol respondre a les peticions prohibicionistes d'Hereu. "Espero, com he vist, que l'alcalde de Barcelona prengui les mesures" necessàries per a evitar més escenes de sexe a l'aire lliure, s'ha limitat a emplaçar Zapatero, que ha assegurat haver sentit "un malestar notable" al veure les escenes de la Boqueria.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat a la Generalitat i al govern espanyol una llei que prohibeixi la prostitució al carrer. La petició, que arriba després de la publicació aquesta setmana d'unes fotografies explícites de persones practicant sexe de pagament als voltants del mercat de la Boqueria, hauria de dotar els consistoris de mesures penals per lluitar contra aquesta pràctica i permetre a municipis i forces de seguretat ser més eficaços davant aquest fenomen. L'ordenança municipal només permet interposar-hi multes administratives.

Amb ordenances municipals no n'hi ha prou per evitar la pràctica descontrolada de la prostitució al carrer. Cal una llei -i així ho ha demanat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu- que prohibeixi explícitament el sexe de pagament a la via pública. Un emplaçament directe d'Hereu als governs català i espanyol, mentre no s'abordi el tema de fons, si regular o prohibir la prostitució.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Daserrout, BCN, 06/09/2009 - 23:54

Barcelonins, si us plau, a les properes eleccions no voteu en "Ratatoui" Hereu ni els pijo -verds de la Maiol. Això és un desori. PROU i PROU, 30 anys són massa.

#2 Perot lo Lladre, Barcelon, 06/09/2009 - 16:11

Si guanya Zapatero, guanya Catalunya

#1 kiku, Can Fanga, 06/09/2009 - 14:34

i aquests son els amics??